Reacties van ouders

“Onze bijna negenjarige dochter┬áMadelief is door een congenitale CMV-infectie meervoudig complex gehandicapt.┬áZij logeert al jaren bij Logeeropvang De Madelief. Wij zijn zeer tevreden over de opvang.
Petra en Stephan zijn lieve, zorgzame mensen met het hart op de juiste plaats. Door haar opleiding en ruime werkervaring met meervoudig complex gehandicapten, die Petra heeft opgedaan op kinderdagcentrum De Blauwe Vogel te Soest, kunnen zij de zorg voor Madelief uitstekend overnemen.

Madelief gaat altijd met veel plezier logeren. Ze vindt het geweldig bij Petra en Stephan. Ze ondernemen veel leuke activiteiten, zoals snoezelen, zwemmen, knutselen en taarten bakken.

Naar onze mening is Logeeropvang De Madelief dan ook de ultieme opvang voor meervoudig complex gehandicapte kinderen!”


 

“Onze meervoudig gehandicapte dochter Diewertje van 5 logeert al zo’n 2 jaar bij Petra’s logeerhuis de Madelief en wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij daar enorm tevreden over zijn. Petra is een heel lieve, betrokken, professionele hulpverleenster. Zij maakt van elk logeermoment een op maat gemaakt feestje dat op dat moment aansluit bij de situatie van onze Diewertje.

Ook over de communicatie met ons ouders zijn wij erg tevreden. Die is helder en bertrokken. Kortom: wij gunnen ieder kind een weekend bij Petra en de ouders van een zorgintensief kind het ontspannen logeerweekend-gevoel dat het helemaal goed zit met hun kind bij de Madelief!”